Page content

Time To Manage & Vincent Peskens

Time To Manage is opgericht door Vincent Peskens.

Vincent Peskens van Time To ManageVincent Peskens

Al meer dan dertig jaar (sinds 1981) ben ik werkzaam in de branche van urenregistratie, tijdregistratie, personeelsplanning, urenverantwoording, toegangscontrole en aanverwante diensten. Als consultant adviseer en begeleid ik bedrijven en instellingen bij het selecteren en invoeren van een optimaal werkend systeem welke aan de gestelde eisen van de organisatie voldoet. Dit bereik ik door:

  • het analyseren van wensen en vraagstukken
  • door inzicht te geven in de mogelijkheden
  • het selecteren van de geschikte leveranciers
  • consultancy en begeleiding van het selectietraject
  • projectbegeleiding
  • ondersteuning bij invoeren van het systeem.

Advies

Te vaak merk ik dat toekomstige gebruikers nog niet weten waar de problemen zich binnen de organisatie bevinden, waar precies behoefte aan is, wat er mogelijk is en welke leverancier aan deze eisen en wensen kan voldoen. Daarom zet ik met Time To Manage graag als onafhankelijk adviseur mijn vakkennis voor u in bij de analyse en pakketkeuze van uw Tijd en Arbeid systeem.

Dit doe ik aan de hand van de analyse van de betreffende eisen en wensen, het bespreken van de huidige mogelijkheden van leveranciers, integratie met andere systemen zoals HR en salaris en tevens de ICT omgeving.

Branchevereniging

De problematiek van Tijd en Arbeid is een specialisme geworden dat vele elementen en benaderingen kent. Hiervoor is in 2007 de branchevereniging VPTU (Vereniging Planning, Tijdregistratie en Urenverantwoording) opgericht . Vanaf de oprichting ben ik hiervan  voorzitter geweest. Hiermee heb ik intensieve contacten opgebouwd met alle belangrijke spelers in deze markt. De VPTU is in mei 2012 overgegaan in ICT~Office.

Ervaring

In de loop der jaren heb ik bij honderden klanten de wensen geïnventariseerd en een systeem naar tevredenheid geleverd, geïmplementeerd en opgeleverd. De projecten varieerden van kleine tot grote organisaties zoals de Bloemenveiling in Aalsmeer, IHC en Polynorm, vaak met meerdere locaties en integraties met diverse pakketten.

Partners

Voor mijn advies werk ik samen met bijna alle leveranciers van tijdregistratie, personeelsplanning en urenverantwoording.

Daarnaast werkt Time To Manage samen met  leveranciers van onder andere HR en salarissystemen, toegangscontrole en beveiliging